Kampaania: saa korteritelt kuni 43 000 € soodustust - Kalevi Panorama
 

Kampaania: saa korteritelt kuni 43 000 € soodustust

4.06.2018

Kampaania: saa korteritelt kuni 43 000 € soodustust

4.06.2018

Järgmise aasta detsembris valmiva Kalevi Panorama arendajad alustasid suurt kampaaniat, mille raames võib korteri täishinnalt saada väga suure soodustuse.

Kampaania olemus on väga lihtne: ostes oma uue eluaseme kohe välja ehk makstes 100% (VÕL) summast ühe korraga , saab hinnalt 9% soodustust.

Allahindlus laieneb ka panipaiga ja parkimiskoha hindadele, mis tähendab, et kliendid võivad kokku hoida kümneid tuhandeid eurosid. Heites pilgu Kalevi Panorama hinnakirjale, näitab lihtne arvutus, et kahetoaliselt korterilt saab 14 000 €, kolmetoaliselt 20 000 € ja penthouse’ilt koguni 43 000 € soodustust.

Kolmest 14-korruselisest tornmajast koosneva kompleksi suurimateks tugevusteks on imeline panoraamvaade, ideaalne kesklinnalähedane asukoht kiiresti arenevas piirkonnas ning “targa maja” lahendusest tulenevad mugavused.

Ent kõige parem on kõikides nendes punktides ise veenduda. Kuigi hooned valmivad järgmise aasta lõpus, võib juba praegu objektil ekskurssiooni kokku leppida, millest saab projektist parema ülevaate. Oma silm ju on ometigi kuningas.